Tuinwinkel
Bloemen Brynxz Collections Buitenplanten Buitenvogels Kamerplanten Sfeer en Cadeau Tuinwinkel

Tuinwinkel

Op onze tuinwinkelafdeling vindt u alles wat u nodig heeft voor een mooie en gezonde tuin. Denk hierbij aan meststoffen, bestrijdingsmiddelen, potgronden en gereedschappen. Alles is door ons zorgvuldig op kwaliteit en gebruiksgemak geselecteerd.
Op de gereedschapsafdeling kunt u terecht voor tuingereedschap van Gardena en Talen tools, in ons assortiment vindt u o.a. snoeischaren, grasmaaiers, bladblazers en andere tuinbenodigdheden. Ook voor het welbekende watergeefsysteem van Gardena bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor een groeizame tuin hebben wij alle meststoffen van de bekende merken; Ecostyle, Asef en Pokon in huis. Advies over bestrijdingsmiddelen kunt u op ook op deze afdeling vragen.
Neem gerust een blaadje of takje mee van de plant waar u een advies over wilt hebben.

Op onze grondafdeling vindt u naast potgrond en tuinaarde ook diverse speciale gronden voor o.a. rozen, buxus en kuipplanten. Alsook grind, mijnsteen en breker- en speelzand.
Ook hebben wij een ruim assortiment voorjaars- en zomerbloeiende bloembollen, tevens verkopen wij diverse soorten bloemen, groenten en kruidenzaden.

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl