De mooiste
           bloemen
Geniet van de wintertuin!
Bloemen Brynxz Collections Buitenplanten Buitenvogels Kamerplanten Sfeer en Cadeau Tuinwinkel
Ranonkel XXXL, ook voor aparte bloemen bent u bij tuincentrum Gooiersgroen aan het juiste adres

Onze bloemenafdeling

Op onze bloemenafdeling kunt u terecht voor prachtige boeketten, die u zelf of samen met ons kunt samenstellen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een enkele bos, bloemstuk of een leuk boeketje op vaas. 3 tot 4 maal per week hebben wij verse aanvoer vanuit de bloemenveiling Aalsmeer. Bij de inkoop houden we zoveel mogelijk rekening met de seizoenen. Naast de meest gangbare (seizoens)bloem...

Prachtig rouwarangement in vrije vorm

Rouwarrangementen

Afscheid nemen van uw dierbare, is een verdrietige gebeurtenis. U kunt het afscheid persoonlijker maken door een laatste groet mee te geven in de vorm van een rouwarrangement dat precies bij uw wensen past. Denk hierbij aan een rouwboeket, rouwstuk, kistbedekking of een bijzonder bloemstuk.
Wij adviseren u graag aan de hand van onze jarenlange ervaringen en voorbeeldboeken wat de mogelijkhede...

omschrijving

Bedrijfsarrangementen

Behalve particulieren, kunnen bij ons ook zakelijke klanten terecht. Voor een wekelijks boeket voor op de balie, in de showroom, restaurant of winkel, of een mooi boeket voor een medewerker die jarig is, een jubileum viert of als blijk van waardering. Wij verzorgen het voor u!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op....

 De Bloemensnijder

De bloemensnijder/stripper

De bloemensnijder is het ideale mesje om al uw bloemen op de perfecte manier schuin af te snijden. Hoe werkt het: Steek de stengel in de bloemensnijder. Trek de bloemensnijder terug en uw bloem is perfect schuin afgesneden. Met de bloemstripper kunt u makkelijk en snel doorns en bladeren verwijderen van bloemstelen.
U kunt de Bloemenstripper ook gebruiken om u handen te beschermen tegen stek...

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl