Geniet van de wintertuin!

winterbloem Brynxz Rustic wintertuin koolmees Nieuw! WoodWick kaarsen! De kaars met houten lont die knispert als hij brand. Kersenbloesem

De nieuwe Rustic finish, de topper van 2017

In de winter kunnen de buitenvogels wel wat extra's gebruiken

Kersenbloesem

Bloemen Brynxz Collections Buitenplanten Buitenvogels Kamerplanten Sfeer en Cadeau Tuinwinkel

Over ons

Tuincentrum Gooiersgroen bestaat al ruim 90 jaar en bevindt zich in het centrum van Hilversum, tussen de bebouwing van huizen. De naam "stads" tuincentrum is misschien beter op zijn plaats.

In 1922 is men begonnen met een kwekerij, in de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een gezellig, kleinschalig en groen tuincentrum. Door de kleinschaligheid staat al jaren kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel.

Op ons ruim 3000m2 grote bedrijf bieden wij u een ruime collectie binnen en buiten planten en een mooie sortiment snijbloemen en bloemwerk aan.
Daarnaast hebben wij ook diverse lijnen potterie voor binnen en buiten, verschillende grondsoorten, gereedschappen en sfeer en cadeau artikelen.
Ons vaste team van vakkundige medewerkers staat voor u klaar om uw bezoek aan Tuincentrum Gooiersgroen als positief te laten ervaren.
Tot snel !

WoodWick kaarsen met houten lont

Op zoek naar iets bijzonders?

Maak dan eens kennis met de geurkaarsen van Woodwick! Geurkaarsen met de meest bijzondere geuren.

Het speciale van deze kaarsen is dat ze een houten lont hebben die knispert. Het lijkt alsof je een gezellig knapperend vuurtje hoort en dan komen er ook nog eens de lekkerste geuren vrij!

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00        
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl