Vanaf heden kun je BRYNXZ Collections en Woodwick ook via onze webshop bestellen! www.gooiersgroenshop.nl

Sfeerkamer koper Warme winteravond koperen kersthangers Brynxz Collections Sfeerpresentatie Koperen hanger

Vrijdag 15 december organiseren wij  een warme winteravond. U bent van harte welkom!

Wij hebben weer allemaal mooie nieuwe Brynxz items binnen, kom snel kijken.

Bloemen Brynxz Collections Buitenplanten Buitenvogels Kamerplanten Kerst 2017 Sfeer en Cadeau Tuinwinkel

Over ons

Tuincentrum Gooiersgroen bestaat al ruim 90 jaar en bevindt zich in het centrum van Hilversum, tussen de bebouwing van huizen. De naam "stads" tuincentrum is misschien beter op zijn plaats.

In 1922 is men begonnen met een kwekerij, in de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een gezellig, kleinschalig en groen tuincentrum. Door de kleinschaligheid staat al jaren kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel.

Op ons ruim 3000m2 grote bedrijf bieden wij u een ruime collectie binnen en buiten planten en een mooie sortiment snijbloemen en bloemwerk aan.
Daarnaast hebben wij ook diverse lijnen potterie voor binnen en buiten, verschillende grondsoorten, gereedschappen en sfeer en cadeau artikelen.
Ons vaste team van vakkundige medewerkers staat voor u klaar om uw bezoek aan Tuincentrum Gooiersgroen als positief te laten ervaren.
Tot snel !

Nieuw! De Gooiersgroen webshop

Heb je geen tijd om Tuincentrum Gooiersgroen te bezoeken? Of woon je niet in de buurt? Niet getreurd, want vanaf heden kun je de Brynxz Collectie ook via onze webshop verkrijgen! Klik op de button rechts boven in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00        
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl