Geniet van de wintertuin!

winterbloem Brynxz Rustic wintertuin koolmees Nieuw! WoodWick kaarsen! De kaars met houten lont die knispert als hij brand. Kersenbloesem

De nieuwe Rustic finish, de topper van 2017

In de winter kunnen de buitenvogels wel wat extra's gebruiken

Kersenbloesem

Bloemen Brynxz Collections Buitenplanten Buitenvogels Kamerplanten Sfeer en Cadeau Tuinwinkel

Onze services

Wist u dat:
Wij een eigen bezorgdienst hebben.
Uw tuinspullen die u zelf niet kunt of wilt vervoeren, brengen wij met onze eigen bezorgdienst en tegen een kleine vergoeding bij u thuis. Ook kunt u een mooi boeket bloemen door ons laten bezorgen.

Wist u dat:
Wij lid zijn van EuroFlorist.
Met deze verzendorganisatie bieden wij u de mogelijkheid om uw bloemengroet door heel Nederland en wereldwijd te verzenden.

Wist u dat:
Wij uw kuipplanten kunnen laten overwinteren.
Uw dierbare Fuchsia, Oleander, Bougainville etc. kunt u door ons laten overwinteren. Wij verzorgen het vervoer,verzorging en de stalling voor de winterperiode van oktober/november tot de eerste helft van juni.

Wist u dat:
Wij een bloembakken opvulservice hebben.
Heeft u geen zin om uw bloembakken zelf op te vullen? Wij kunnen dit voor u verzorgen. U brengt de bakken/potten en zoekt de planten bij ons uit; de volgende dag kunt u deze dan weer opgevuld bij ons ophalen. Als het niet mogelijk is om zelf te komen dan halen wij uw bakken/potten bij u op; zodra ze gevuld zijn bezorgen wij ze weer bij u thuis. Neem voor meer informatie contact met ons op.

WoodWick kaarsen met houten lont

Op zoek naar iets bijzonders?

Maak dan eens kennis met de geurkaarsen van Woodwick! Geurkaarsen met de meest bijzondere geuren.

Het speciale van deze kaarsen is dat ze een houten lont hebben die knispert. Het lijkt alsof je een gezellig knapperend vuurtje hoort en dan komen er ook nog eens de lekkerste geuren vrij!

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00        
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl